Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Proelkom FOTOGALERIJA Maturalna večer Turističko-ugostiteljske škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna večer Turističko-ugostiteljske škole Split

Maturanti zablistali na crvenom tepihu restorana Kampus, pogledajte video


U restoranu Kampus u petak navečer je održan maturalni ples učenika Turističko-ugostiteljske škole Split. Oko 160 maturanata uz pratnju tridesetak profesora zablistalo je na crvenom tepihu. 

Svoju 15. generaciju maturanata kao ravnatelj ispratio je Ivo Bilić. Sretan, ali istovremeno i tužan što se oprašta s još jednom generacijom maturanata, poručio je:

- Svako dobro im želim u budućem životu. Idemo dovršiti ovu školsku godinu, a nakon toga naši maturanti uputit će se na tržište rada ili na željene fakultete. Želim im svu sreću, zdravlja i puno novaca - poručio je Bilić. 

Studentski centar u Splitu ove je godine ubacio još niz detalja koji će dodatno maturantima uljepšati ovu večer. Tu je nekoliko novih kutaka za fotografiranje maturanata, kako bi zabilježili što više uspomena na ovu večer. 

A kako su maturanti zabljesnuli, pogledajte u velikoj fotogaleriji Proelkom studia, a u videozapisu saznajte što su nam maturanti otkrili o njihovom važnom danu. Osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo.

@dalmatinskiportal Maturanti Turističko-ugostiteljske škole Split zablistali su na svojoj maturalnoj zabavi Kako vam se sviđaju njihovi modni odabiri? #maturanti #maturalnazabava #moda #haljine #split #skola #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu