Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTOGALERIJA Maturalna zabava Ekonomske i upravne škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna zabava Ekonomske i upravne škole

Za dobru atmosferu pobrinula se grupa Best

Maturalna zabava Ekonomske i upravne škole održana je u petak hotelu Le Meridien Lav. Lijepi, vrijedni i pametni, ovi srednjoškolci su dočekali svoju glamuroznu večer. Grupa Best je zabavljala oko 250 maturanata, a mali dio odlične atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji.

Lana Šeparović i Ivana Pervan kazale su nam kako je ovo zaista poseban dan za njih.

- Osjećamo se uzbuđeno, uloženo je u organizaciju puno vremena i truda, a vjerujemo kako će ova večer svima ostati u lijepom sjećanju - otkrile su nam maturantice.

Još su dodale:

- Da možemo birati, opet bismo upisale ovu školu. Pružila nam je odlične temelje za pronalazak posla ili za nastavak obrazovanja. Ove četiri godine pamtit ćemo po izvrsnim profesorima, znanju koje smo stekle i prijateljstvima za cijeli život. Imale smo jako dobro društvo koje će se zasigurno nastaviti viđati i u budućnosti.

Vaša reakcija na temu