Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Proelkom studio FOTOGALERIJA Maturalna zabava Obrtničke škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna zabava Obrtničke škole Split

Proelkom studio donosi veliku fotogaleriju


Serija uspješnih maturalnih večeri u restoranu Kampus nastavila se i u ožujku. Mjesec su otvorili maturanti Obrtničke škole Split koji su zablistali sinoć na crvenom tepihu. 

Njih 145 uz pratnju 22 profesora svoju najvažniju večer u životu provelo je u prekrasnom ambijentu restorana. Uz crveni tepih ponosno su stajali roditelji, članovi obitelji i prijatelji koji su ih ispratili u maturalnu večer. Zabava je trajala do dugo u noć, a za dobru se atmosferu pobrinuo Jexi band.

Kako su zablistali na crvenom tepihu, pogledajte u fotogaleriji Proelkom studia.

@dalmatinskiportal Maturanti Obrtničke škole Split otkrili su nam kako su tekle pripreme za maturalnu zabavu… #maturalna #fyp #m#maturalnavecermaturanti #haljina #odijela #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu