Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakov Matić (Studentski centar) i Zvonimir Barišin (Proelkom studio) FOTOGALERIJA Maturalna zabava Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna zabava Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju

Pogledajte veliku fotogaleriju sa 163 fotografije i kako su maturanti zablistali na crvenom tepihu Restorana Kampus


Drugu godinu zaredom maturanti Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split svoju maturalnu večer proslavljaju u ambijentu Restorana Kampus. Čak 169 maturanata, uz pratnju 47 profesora, učinila je kampus trenutno najglamuroznijim mjestom u Splitu. 

Crveni tepih, press-wallovi pod svjetlima reflektora, koktel dobrodošlice i moderno uređenje restorana, dodatno su naglasili važnost ove večeri. Špalir je započeo u 19 sati, a nasmijana lica maturanata ponosno su pratili i fotografirali roditelji i i članovi obitelji koji su stigli u pratnju. Dobra se atmosfera pod zvjezdanim nebom satkanim od preko 2.000 lampica nastavila nakon špalira. Nakon himne pozdravnu riječ maturantima je uputila i ravnateljica Sela Tecilazić, zahvalivši maturantima na prekrasnim godinama suradnje. Da fešta traje dugo u noć se pobrinuo Lex band.

Ova je škola jedna među prvima koja je krenula s proslavama maturalnih večeri u Restoranu Kampus i sve je više srednjih škola slijedilo njezin primjer, učinivši Restoran Kampus hit destinacijom među maturantima. Ipak će dobar dio tih učenika najesen češće obitavati na kampusu ukoliko se odluče studirati na splitskom sveučilištu pa im ova večer ujedno može poslužiti kao večer dobrodošlice.

A kako su maturanti zabljesnuli, pogledajte u priloženoj fotogaleriji sa 163 fotografije, fotografa Jakova Matića (Studentski centar) i Zvonimira Barišina (Proelkom studio).

Vaša reakcija na temu