Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakov Matić (Studentski centar) i Hrvoje Radeljić (Proelkom studio) FOTOGALERIJA Maturalna zabava Srednje škole Braća Radić
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna zabava Srednje škole Braća Radić

Predivni maturanti prošetali su crvenim tepihom Restorana Kampus


Maturalni ples učenika Srednje škole Braće Radić iz Kaštel Štafilića održan je večeras u predivnom ambijentu Restorana Kampus. 104  maturanta uz pratnju 49 profesora svoju najvažniju večer u životu dočekali su nasmijanih lica uz pratnju ponosnih roditelja i članova obitelji koji su ih došli ispratiti. 

Crveni tepih, press-wallovi pod svjetlima reflektora, koktel dobrodošlice dodatno su naglasili važnost ove večeri.  Dobra se atmosfera pod najvećom disko-kuglom u Hrvatskoj nastavila i nakon špalira, a ravnateljica Marija Kezele je radi službenog putovanja svoje maturante pozdravila preko videozida i zahvalila im na predivnim godinama suradnje.  Nakon uvodnih govora, prvog plesa, himne i prvog slijeda hrane ovaj se romantičan prostor u trenutku transformirao u diskoteku. Za zabavu je bio zadužen Jexi band.

A kako su maturanti zabljesnuli, pogledajte u priloženoj fotogaleriji Jakova Matića (Studentski centar) i Hrvoja Radeljića (Proelkom studio).

Vaša reakcija na temu