Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakov Matić (Studentski centar) i Art foto Omiš FOTOGALERIJA Maturalna zabava Srednje škole Jure Kaštelan
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna zabava Srednje škole Jure Kaštelan

I omiški maturanti zablistali na crvenom tepihu Restorana Kampus


Glas o Restoranu Kampus kao hit destinaciji maturalnih večeri pročuo se i do Omiša. Učenici Srednje škole Jure Kaštelan odabrali su upravo kampus kao mjesto na kojem će proslaviti svoju večer života. Njih čak 133 u pratnji 44 profesora, veselo je koračalo crvenim tepihom dok su ih roditelji i članovi obitelji ponosno gledali i fotografirali. Uoči samog špalira ravnateljica Tereza Srdelić je pozdravila svoje maturante i njihove roditelje te im zahvalila na predivnim godinama suradnje. Okrugli stolovi, press-wallovi pod svjetlima reflektora, koktel dobrodošlice i moderno uređenje restorana, dodatno su naglasili važnost ove večeri.  

Dobra se atmosfera pod najvećom disko-kuglom u Hrvatskoj nastavila i nakon špalira, a  nakon uvodnih govora, prvog plesa, himne i prvog slijeda hrane ovaj se romantičan prostor u trenutku transformirao u diskoteku. Za zabavu je bio zadužen Lex band.

A kako su maturanti zabljesnuli, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu