Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: AB FOTO FOTOGALERIJA Maturalna zabava Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna zabava Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju

Dio odlične atmosfere pogledajte u fotogaleriji


Maturalna zabava Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju održana je u petak, 26. siječnja 2024. godine u hotelu Alkar. Zabavi je prisustvovalo 146 učenika i 31 pratnja, dok je 36 članova nastavnog osoblja s učenicima podijelilo ovaj svečani događaj. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se glazbenici grupe Piromani, a trenutke zabave, plesa i svečane toalete ovjekovječio je fotografski studio AB FOTO.

Program su vodile vicematurantice Rebeka i Romana.

Ravnateljica Marica Barać emotivnim govorom je i službeno otvorila Maturalnu zabavu i učenicima zaželjela još puno uspjeha na njihovom predstojećem životnom putu.

Zahvalila se maturantima i njihovim roditeljima na odabiru škole kao i kolegama profesorima koji su drage učenike spremno vodili i pratili na putu odrastanja i obrazovanja.

Vaša reakcija na temu