Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Proelkom FOTOGALERIJA Maturalni ples Komercijalno-trgovačke škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalni ples Komercijalno-trgovačke škole Split

Fotogaleriju donosi Proelkom studio


Prošlog tjedna u hotelu Atrium održan je maturalni ples učenika Komercijalno-trgovačke škole Split. Stotinjak maturanata pod budnim okom profesora zabavljalo se do ranih jutarnjih sati uz grupu Iluzija.

- Večeras se osjećaj jednako uzbuđeno kao i oni. Ponosna sam što su izrasli u prekrasne mlade ljude. Ovo je kruna njihovog srednjoškolskog obrazovanja, ali ujedno i neki njihov novi početak - odlazak u svijet odraslih. Radujemo se s njima jer znamo da iz naše škole odlaze bogatiji za neka nova znanja i vještine, a nadam se i divnih prijateljstava. Neka svoje buduće poslove biraju srcem, ali neka ne odustaju od svojih snova i želja. Mislim da su oni spremni za tržište rada, ali i za nastavak obrazovanja. Na njima je da iskoriste prilike koje im se nude - poručila im je ravnateljica Mirela Maričić. 

Djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji Proelkom studija.

Vaša reakcija na temu