Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split

Oko 150 maturanata i njihovih profesora proslavilo je maturalnu zabavu, a djelić atmosfere donosi naš fotoreporter Veljko Martinović u fotogaleriji

Maturalni ples učenika splitske Srednje tehničke prometne škole održan je u petak u Amphora hotelu. Prekrasne i odlično raspoložene maturante pozdravio je čelnik škole s prigodnim porukama.

- Veseli me pogledati u ovu našu divnu mladost kojoj je ovo jedan prekrasan trenutak u životu. Došli su kao razigrana djeca, a odlaze iz naše škole kao odrasli mladići i djevojke, spremni na izazove koji ih očekuju. Uvijek se pogledom vraćaju, svrate oni do svoje škole i nakon što iz nje odu, jave se na ulici i vraćaju joj sve što su od nje dobili. Želim im da oko sebe izgrade sreću, neka puno vremena ne gube na traženja i lutanja. Potrebno im je samo jedno u životu, neka imaju moć birati dobrotu, kružiti u tom krugu, a ono što daju drugima će im se i vratiti. Recept je praktičan, kako zračiš - tako i privlačiš - poručio je maturantima ravnatelj Josip Balić, koji je bio posebno ponosan na svoje učenike.

- Za razliku od učenika gimnazije, široko im je polje i mnoga vrata su im otvorena. Vjerujem da će mnogi nastaviti s obrazovanjem, a oni koji će na tržište rada, nadam se da im je škola pružila znanja i vještine da se tamo lako snađu. Svaka generacija učenika je posebna i najbolja, pa tako i ova. Kad prestanemo tražiti sitnice i mane, kada gledamo vrline, shvatimo da su učenici i nama dali pregršt veselja i novih saznanja. Hvala im i želim im puno sreće u životu. Nekim novim generacijama učenika želim poručiti da su im vrata škole uvijek otvorena, neka nas posjete i provjere jesmo li mi njihov budući korak u njihovom obrazovanju - dodao je.

Oko 150 maturanata i njihovih profesora proslavilo je maturalnu zabavu, a djelić atmosfere donosi naš fotoreporter Veljko Martinović u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu