Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Proelkom studio/ Jakov Matić FOTOGALERIJA Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split

U Restoranu Kampus - Studentski centar Split večeras je održana maturalna večer, djelić atmosfere donosimo u velikoj fotogaleriji


Maturalni ples učenika splitske Srednje tehničke prometne škole održan je u petak u Restoranu Kampus - Studentski centar Split. U bajkovitoj sali restorana oko 150 maturanata i njihovih profesora proslavilo je maturalnu zabavu, a zabavljali si ih DJ Laaxen i DJ Nick. 

Djelić atmosfere i prekrasne maturante koji su zablistali na crvenom tepihu zabilježili su objektivi Proelkom studia i fotografa Jakova Matića. Donosimo veliku fotogaleriju sa 140 fotografija.

Vaša reakcija na temu