Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakov Matić (SC Split), Mario Alajbeg (Proelkom) FOTOGALERIJA Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split

Maturanti zablistali na crvenom tepihu restorana Kampus


Maturanti Srednje tehničke prometne škole Split uz pratnju profesora svoju najvažniju večer u životu proveli su u prekrasnom ambijentu restorana Kampus. Glamuroznom izdanju pridonijeli su crveni tepih, lampice, disko-kugla i lijepo dekorirani okrugli stolovi. Uz crveni tepih ponosno su stajali roditelji, članovi obitelji i prijatelji, a nakon svakog prozvanog imena restoranom se prolomio pljesak. Djelić atmosfere donosimo u priloženoj fotogaleriji koju donose Proelkom studio i Studentski centar Split.

Prekrasne i odlično raspoložene maturante pozdravio je čelnik škole s prigodnim porukama.

- U ovoj noći prelaze iz svijeta mladih u svijet odraslih. Iako su svi iste dobi, svatko od njih proživljava nešto drugo. Poželjet ću im da žive život, da ne leže i spavaju, da traže sreću, da je ne čekaju jer - traženje i poduzimanje je ljepota življenja bez obzira na to što će pronaći - poručio je maturantima ravnatelj Josip Balić, koji je bio posebno ponosan na svoje učenike.

Kraj plesnog podija spreman je video booth na kojem su maturanti snimili brojna zabavna videa uz mnoštvo prikladnih rekvizita, a pred našim kamerama otkrili su kako su tekle pripreme za njima važan dan.

@dalmatinskiportal Maturanti Srednje tehničke prometne škole Split otkrili su nam kako su se spremali za maturalnu večer #maturanti #maturalnazabava #maturalnavecer #promnight #prom #haljina #dress #skola #prometnaskola #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu