Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Maturalna večer Obrtno tehničke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna večer Obrtno tehničke škole

Zablistali su na crvenom tepihu restorana Kampus


Restoran Kampus prošle je večeri bio ispunjen glamurom do posljednje sjedalice. Čak 240 maturanata Obrtne tehničke škole Split svoju najvažniju večer u životu proslavilo je u pratnji 55 profesora. Dok su koračali crvenim tepihom bodrili su ih ponosni roditelji i članovi obitelji. 

Kraj plesnog podija bio je video booth na kojem su maturanti snimili zabavna videa uz mnoštvo prikladnih rekvizita, a maturante je zabavljao bend Vox box. 

A kako su maturanti zabljesnuli, pogledajte u priloženoj fotogaleriji Proelkom studija i Studentskog centra Split, a svoje dojmove učenici su otkrili i pred našim kamerama.

@dalmatinskiportal Maturalnti Obrtno tehničke škole Split otkrili su nam planove za budućnost, ali i kako su tekle pripreme za maturalnu večer #maturanti #maturalnavecer #ucenici #fyp #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu