FOTOGALERIJA Mia Dimšić i Domenica uživaju u ljetu i pripremaju se za koncert u Splitu

FOTOGALERIJA Mia Dimšić i Domenica uživaju u ljetu i pripremaju se za koncert u Splitu

Prihod je namijenjen gluhoslijepim osobama

Mlade hrvatske glazbenice Mia Dimšić i Domenica vruće ljetne dane provode zajedno u Vela Luci na otoku Korčuli gdje se uz ljetne radosti i opuštanje pripremaju za veliki koncert Zaklade Hrvatska za djecu. Mia i Domenica kao ambasadorice Zaklade održat će koncert pod zvijezdama u subotu, 22. kolovoza, od 21 sat na splitskoj tvrđavi Gripe. Prihod od prodanih ulaznica ide gluhoslijepim osobama okupljenim pod udrugom Dodir.

- Po prvi puta se obje moramo složiti i reći da nam je ovo ljeto zaista neobično. Inače ljeti najviše radimo, no ove je godine sve drugačije. Fale mi koncerti i publika, tako da ne mogu dočekati koncert 22. kolovoza i pogotovo zato što zajedno nastupamo. Nas dvije smo se u svemu našle i Miu smatram pravom iskrenom prijateljicom! - istaknula je Domenica koje je od Mie mlađa samo jedan dan te otkrila zanimljive planove za ostatak godine: 'Dogovorile smo se da ćemo sigurno jedan rođendan zajedno proslaviti na pola puta od Vele Luke i Osijeka. Tako smo povukle paralelu i našle na karti Gladnik. Shvatile smo da je to idealno mjesto za nas dvije jer obje obožavamo sve što je vezano uz hranu.' 

Prava je rijetkost steći iskrenog prijatelja, no ove dvije glazbenice svoje iskreno prijateljstvo njeguju već dugi niz godina stoga ne čudi kako svaki svoj slobodan trenutak pokušaju zajednički organizirati. Velika su podrška jedan drugoj te svoja ljeta već tradicionalno provode za otoku Korčuli. Osim u ronjenju djevojke uživaju u večernjim šetnjama, miru i ljepotama otoka.

- Nas dvije se skoro u svemu slažemo, ali ima jedna stvar oko koje se raspravljamo - spavanje! Ja obožavam dugo spavati, a Domenica uvijek želi iskoristiti što više dana, tako da uvijek radimo neki kompromis iako mislim da ja na kraju uvijek popustim - otkrila je Mia Dimšić.

Glazbenice pozivaju na koncert od kojeg će prihod ići za potrebe edukacije osobnih asistenata bez kojih gluhoslijepe osobe ne bi imale nikakvu šansu za uključenje u normalan život. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Croatia Tickets-a putem službene stranice www.croatia-tickets.com po cijeni od 100 kuna. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(71729, "");
Pregledaj komentare