Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Nastupom sastava Cambi otvoren Mandrach, novi elitni restoran u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Nastupom sastava Cambi otvoren Mandrach, novi elitni restoran u Splitu

Idući tjedan na Valentinovo glamurozna večer sa Zoricom Kondžom

Split je konačno dobio restoran i bar kojim se ugostiteljska ponuda u gradu pod Marjanom diže na razinu razvikanih središta na Mediteranu. Mandrach, restoran i bar, na mjestu nekadašnjeg kluba Hemingway napravio je spektakularno otvorenje koje su svojim nastupom začinili momci iz vokalnog sastava Cambi. Do dugo u noć trajala je vrhunska zabava na novom mjestu splitske ugostiteljske scene. 

A ako je suditi po najavama iz samog Mandracha, otvorenje je bilo samo zagrijavanje za mnoge velike stvari kojima će se obilježiti kako dnevna, tako i noćna scena Splita. 

Već ovaj utorak, 14. veljače, na Valentinovo, nastupit će na glamuroznoj večeri Zorica Kondža sa svojim pratećim orkestrom. Tjedan dana kasnije nastupit će još jedna velika zvijezda dalmatinske glazbe čije ime organizatori, za sada, drže u tajnosti. 

- Želja nam je svome Splitu ponuditi novi oblik zabave koja će biti odmak od uobičajene večernje scene uz širok i dostupan dnevni ugostiteljski sadržaj s naglaskom na glazbenim gostima i na osobnom pristupom gostu. Želimo stvoriti nova prijateljstva - poručili su iz Mandracha nakon otvorenja. 

Joško Tranfić, jedan od pjevača iz sastava Cambi, oduševljen je što je baš njima pripala čast koncertom otvoriti sezonu novog popularnog mjesta u gradu. 

- Naši ljudi, naši Splićani, a svjetska ponuda. Jako smo ponosni, sve je prošlo fantastično i vjerujem da ćemo se vrlo brzo vratiti - poručuje dobro raspoloženi Tranfić.

Njegova kolegica Zorica Kondža nastupu na Valentinovo posebno se veseli. Bit će to prilika za sve zaljubljene da uživaju u vrhunskoj gastro ponudi i zvukovima mediteranske glazbe uz jednu od naših najvećih estradnih diva. 

Vaša reakcija na temu