Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA Noćni đir po Splitu, pogledajte kako se zabavljalo na najpopularnijim gradskim lokacijama

FOTOGALERIJA Noćni đir po Splitu, pogledajte kako se zabavljalo na najpopularnijim gradskim lokacijama

Moglo se uživati uz različitu glazbu

Sinoć smo obišli nekoliko lokacija gdje se moglo dobro zabaviti uz različitu glazbu. Najprije smo zavirili u preuređeni dio caffe bara 'Ami' gdje je prisutne zabavljao saksofonist Vice Pavlov. U punom 'Planu B' grupa Dreamers svirala je hitove Bijelog dugmeta, a kao gost nastupio je i Davor Bobanac na usnoj harmonici. 

U 'Baraci' je nastupila šibenska rock grupa Goodies koja je svirala hitove Stinga, Police i drugih a najzanimljivija je njihova obrada pjesme 'Nights in white satin' grupe Moody blues. 

U cafe baru 'Versi' nastupio je Petar Dragojević uz pratnju Marsella Benzona na gitari i Joška Tomića na bubnjevima.

Vaša reakcija na temu