Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Novi noćni klub za novu dimenziju zabave u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Novi noćni klub za novu dimenziju zabave u Splitu

Vikendima su orijentirani na populaciju stariju od 25 godina

Zavirili smo u novi noćni klub koji se smjestio na adresi Odeska 18 u predjelu između kvartova Mertojak i Žnjan. Kako prave, opuštene zabave nikad nije dosta, na scenu je stupio novootvoreni Evergreen s nešto drugačijim konceptom od onih na koje smo navikli. 

Evergreen unosi osvježenje na splitsku clubbing scenu i idealno je mjesto za ozbiljniju publiku koja želi uživati u dobrom provodu. Ono što ovaj klub čini drugačijim je glazba koja se bazira na najvećim domaćim pop, trash i zabavnim hitovima te kao što i samo ime kaže u evergreenima (dobrim, starim hitovima).

Evergreen je otvoren srijedom, petkom i subotom. Vikendima su orijentirani upravo na populaciju stariju od 25 godina, dok mlađa publika (starija od 18 godina) srijedom može uživati u koncertima i nastupima Dj-eva. Klub je s radom započeo u prosincu prošle godine te malo pomalo osvaja srca splitske publike.

Pratite njihove Facebook i Instagram stranice na kojima možete saznati više o programu prepunom koncerata kojeg spremaju u idućim tjednima.

Vaša reakcija na temu