Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Novi rebranding i web stranica Split Tech Cityja predstavljeni su na Summerblues katamaranu

FOTOGALERIJA Novi rebranding i web stranica Split Tech Cityja predstavljeni su na Summerblues katamaranu

Cilj je promidžba lokalne zajednice globalno i stvaranja tehnološkog huba

Kada je 2008. godine pokrenut prvi OpenCoffee meetup, s ciljem jačanja lokalne zajednice i razmjene znanja i iskustava, nitko nije mogao vjerovati da će taj meetup doći do svog 130. nastavka te da će biti uvertira nastanku udruge Split Tech City.

U četvrtak je obilježen spomenuti 130. meetup u sklopu kojeg je udruga predstavila rebranding i novu web stranicu, kako na hrvatskom tako i na engleskom jeziku, s ciljem promidžbe lokalne zajednice globalno i stvaranja tehnološkog huba gdje će svi oni koji planiraju preseljenje u Split moći na jednom mjestu pronaći sve potrebne informacije. 

Da interes za preseljenje u Split postoji i da se zajednica trudi svim 'pridošlicama' olakšati prilagodbu potvrdili su i panelisti panel rasprave koja je također održana u sklopu meetupa, a moderirao ju je Toni Trivković. Iako su im razlozi za preseljenje bili različiti, Feđa Misirlić, Filip Krišto, John Rogošić i Andrei Zinkevich se slažu da su izabrali najbolju lokaciju za život i rad.

Naravno, nije sve proteklo lako, postojali su i određeni izazovi s kojima se trebalo suočiti. 

'Još uvijek se prilagođavamo, ali smo sretni'.

Oduševljeni su nesebičnošću i otvorenošću lokalaca, čistim morem i mogućnostima za profesionalni napredak ovog grada 'po mjeri čovjeka'.

Za osvježenje brenda Split Tech City i izradu nove web stranice inspiracija je bio picigin,  kultna splitska igra lopticom u kojoj je važno dijeljenjem lopticu što više zadržati u zraku. Picigin i Split tech City dijele iste vrijednosti: nekompetitivnost, zajedništvo, prihvaćanje različistosti i ostavljanje po strani ega i gladi za pobjedom. Zato je element kruga zaštitni znak udruge.

Zahvaljujući aktivnostima koje provodi Split Tech City moguće je izgraditi posao u kojem vam je tržište cijeli svijet dok istodobno uživate u svim blagodatima koje Split, kao idealan grad za život i poslovanje, nudi. 

Vaša reakcija na temu