Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Održan koncert Hrvatskog pjevačkog društva 'Petar Berislavić'

FOTOGALERIJA Održan koncert Hrvatskog pjevačkog društva 'Petar Berislavić'

U Galeriji Cate Dujšin Ribar u Trogiru

Dana 23. svibnja 2024. u Galeriji Cate Dujšin Ribar u Trogiru održan je koncert u organizaciji Hrvatskog pjevačkog društva Petar Berislavić.

Zbor djeluje još od kraja 19. stoljeća, a 1979. postaje mješoviti zbor i tek odnedavno ženski.

Od svojih je početaka većinom nastupao u Trogiru i okolici te na otocima, ali već od 1986. gostovao je i u inozemstvu: u Francuskoj, Češkoj, Makedoniji, Italiji, Sloveniji, BiH i Njemačkoj. Od ove je godine voditeljica zbora dr. sc. Jelena Buble.

Organizatori su na koncertu ugostili još četiri zbora i jednu klapu. Tako su, uz HPD Petar Berislavić, nastupili i Splitski ženski zbor, HGKD Napredak iz Makarske, Mješovito pjevačko društvo Mirta iz Splita, Mješoviti zbor grada Sinja te klapa Mindula.

Prepuna Galerija bila je dokaz interesa za što većim brojem ovakvih događanja.

Vaša reakcija na temu