Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Održana maturalna večer V. gimnazije 'Vladimir Nazor'
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Održana maturalna večer V. gimnazije 'Vladimir Nazor'

Učenike i njihove profesora zabavljao DJ Dado

U subotu navečer u hotelu Amphora učenici V. gimnazije 'Vladimir Nazor' proslavili su svoju maturalnu večer. Oni su u odličnoj atmosferi najluđe srednjoškolske zabave uživali do sitnih jutarnjih sati, a za zabavu oko 150 maturanta i njihovih profesora pobrinuo DJ Dado.

Ravnateljica Ankica Kovač uputila je lijepe riječi svojim maturantima.

- Mislim da je ovo jedan simboličan rastanak s maturantima, mi ćemo se družiti u školi još neko vrijeme. Poručila bih im da između ovog sveprisutnog virtualnog i stvarnog ipak biraju stvaran svijet i sve ljepote koje on nosi. Dodala bih i da ostanu u našoj Hrvatskoj graditi svoju budućnost, a ako ipak odu u svijet neka tamo steknu nova znanja i vještine i vrate se svojoj kući - rekla je ravnateljica koja je potom pozvala zainteresirane osmaše neka posjete V. gimnaziju.

- Vjerujem da smo iz godine u godinu sve prepoznatljiviji kao kvalitetna škola. Geslo naše škole glasi 'Različitosti ujedinjujemo kvalitetom'. Mislim da učenici naše škole uspiju ostvariti sve svoje potencijale i mimo redovnog programa. Nudimo brojne izvannastavne aktivnosti što svakako privlači učenike u našu školu, a nastale su baš na njihovu inicijativu.

Vaša reakcija na temu