Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Otvorenje ljetne sezone na elegantnoj terasi hotela President Solin
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Otvorenje ljetne sezone na elegantnoj terasi hotela President Solin

Idealni ljetni scenarij ovdje postaje stvarnost. Uz zalazak sunca, maštovitu hranu i inovativne koktele, svečano su otvorena vrata ljetne terase uz vanjski bazen

Hotel President Solin otvorio je ljetnu sezonu na najbolji mogući način - druženjem na svojoj terasi koja će zasigurno postati omiljeno mjesto za opuštanje tijekom ljetnih mjeseci. Ovaj spektakularan događaj privukao je brojne uzvanike koji su uživali u bogatom glazbeno zabavnom programu.

U ugodnoj atmosferi uz vanjski bazen, uzvanici su uživali u okusima novokreiranog bar menija uz nezaobilazne President signature koktele. Marinirani repovi jastoga, kozice u panko mrvicama, zalogajčići s plodovima mora ili vege rolice samo su neki od okusa koji podsjećaju na ljetnu idilu.

Uz glazbeni program atmosferu su dodatno obogatili akrobati sa svojim virtuoznim izvedbama i još jednom pokazali da se prava zabava u nadolazećim ljetnim mjesecima nalazi u srcu Solina na terasi hotela President Solin.

No tu, ljetna čarolija tek počinje. Naime, otvorenje ljetne terase bila je samo uvertira za program sezone 2023 jer, kako organizatori najavljuju, za goste hotela, ali i sve lokalce pripremljen je šarolik ljetni program prilagođen svim ukusima i dobnim skupinama.

Ljetni program inspiriran Mediteranom

Raznovrsna glazba, bogate tematske večeri, ljetni povjetarac i pregršt hrane i pića stoje vam na raspolaganju u toku ljetnih mjeseci u periodu od četvrtka zaključno s nedjeljom. Ritmovi jazza, inspirativnih vokalista i instrumentalne glazbe izmjenjivat će se u toku tjedna i mamiti vas na nezaboravno provedene večeri. Da glazbeni hitovi ostanu u boljem sjećanju pobrinut će se ljubazno osoblje hotela koje će bogatom ponudom hrane i pića razmaziti sva vaša osjetila. Za pomno pripremljena jela koriste se isključivo svježi lokalni sastojci kako bi gostima pružili autentičan okus Mediterana.

Dnevne ulaznice za bazen

Otvorenje ljetne terase je uspješno održano, ali ono najbolje tek slijedi. Hotel President Solin nastavlja pomno raditi na kreiranju nezaboravnih trenutaka za svoje goste te će i dalje održavati raznolik zabavni program. Oaza za dnevne ljetne vreve, popraćena ugodnom glazbenom atmosferom i magičnim zalascima sunca predstavlja idealno mjesto za opuštanje i potpunu relaksaciju. Za uživanje najmlađih iz ponude izdvajamo nezaboravno vanjsko igralište kao i prilagođene bazene s uvijek zabavnim vodoskocima i 'napuhancima'. Otkrijte pravu ljetnu čaroliju bezbrižno uživajući sa svojim najmilijima na jednom od tri bazena Hotela President Solin.

Organizirajte nezaboravne događaje

Bogata paleta vanjskih i unutarnjih kapaciteta Hotela President Solin predstavlja savršeno mjesto za organiziranje raznih događaja. Bilo da je u pitanju poslovni seminar, konferencija, vjenčanje, rođendan ili svečani obiteljski skup, stručni tim hotela stoji vam na raspolaganju kako bi osigurao da svaki detalj bude savršeno isplaniran i izveden. Hotel President Solin raspolaže luksuznim prostorima, terasama uz bazene kao i vrhunski opremljenim dvoranama kapaciteta od 50-500 uzvanika.

Za više detalja o ponudi hotela posjetite www.hotelpresident.hr/solin.

Vaša reakcija na temu