Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Teo Begović FOTOGALERIJA Pogledajte atmosferu s prvog koncerta Dina Jelusića u Baraci

FOTOGALERIJA Pogledajte atmosferu s prvog koncerta Dina Jelusića u Baraci

Za večeras je preostalo još malo ulaznica

U prepunom baru Baraka Dino Jelusić je sinoć donio atmosferu dostojnu stadiona. Gosti su cijele večeri pjevali uz hitove Animal Drivea, Michael Romea, ali i pjesme s njegova debitantskog albuma 'Follow the Blind Man'.

'Sinoć nam je stvarno bilo odlično, Split nas uvijek oduševi svojom energijom. Večeras ćemo ubaciti nekoliko novih pjesama, ali kako će većinom biti nova publika, nećemo previše mijenjati set', kazao je pjevač kojeg je publika upoznala još prije dvadeset godina kada je pobijedio na dječjem Eurosongu s pjesmom 'Ti si bila moja prva ljubav'.

Jedan je od rijetkih domaćih glazbenika koji se može pohvaliti uspješnom karijerom u inozemstvu, tijekom koje je pažnju svjetskih medija stekao suradnjom s mega popularnim Whitesnakeom. Nedavno je okupio bend Jelusick koji bi, sudeći po reakcijama publike, uskoro mogao postati zapaženo ime svjetske scene.

'Znali smo da s Dinom ne možemo pogriješiti i drago nam je što smo našim gostima pružili još jedan koncert za pamćenje. Za drugi nastup večeras ostalo je još malo ulaznica, ali interes je, nakon sinoć, još i veći no što je bio tako da se veselimo još jednoj glazbenoj poslastici', poručili su iz Barake.

Nakon splitskih koncerata Dino Jelusić s bendom odlazi u Sloveniju, Austriju i Švicarsku. Najavljen je i koncert u Brazilu u travnju 2024.

Preostale ulaznice za večerašnji koncert mogu se kupiti ovdje.

Vaša reakcija na temu