Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Pogledajte kako je protekla nezaboravna proslava Jokerovog 14. rođendana
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je protekla nezaboravna proslava Jokerovog 14. rođendana

Bilo je tu svega zanimljivog: od superjunaka za djecu do kulinarskih poslastica za sve posjetitelje

Deseci tisuća ljudi slile su se proteklog vikenda u najugodniji splitski shopping centar da bi proslavile 14. Jokerov rođendan. Domaćini su ih dočekali s nizom lijepih iznenađenja i, kako je uostalom i red, počastili brojne goste iz Splita i okolice. Bilo je tu svega zanimljivog - od djeci omiljenih maskota superjunaka i drugih likova iz dječje mašte, do sladoleda, kolačića i šećerne vune koji su razveselili odrasle jednako kao i najmlađe. 


Čekalo se u subotu prijepodne u redu za kulinarske poslastice koje je za Jokerov rođendan pripremila gastro ekipa iz Purexa i SKMER-a.  Dijelili su se recepti i zalogajčići s puretinom, uspoređivali okusi… 


Slatki korner na prvom katu bio je još jedna dječja oaza s lizalicama i bombončićima, baloon korner na kojem su Mickey i Minnie dijelili balone i bombone i pozirali za foto uspomene s mališanima bio je među najposjećenijima, dok su Insta fanovi mogli konkurirati za nagrade u čarobnom zelenom foto korneru, a mnogi su se odlučili fotografirati i samo za uspomenu. 



Nagrađivana je svaka kupnja veća od 100 kuna, svježim mandarinama iz doline Neretve i eko 'boršama za spizu', a zahvaljujući bogatim popustima koje je dala gotovo svaka od stotinjak trgovina, u Jokeru se ovoga vikenda naveliko - i kupovalo i štedjelo. 

Vaša reakcija na temu