Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Pogledajte kako je sinoć bilo na balu pod maskama u hotelu Park
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je sinoć bilo na balu pod maskama u hotelu Park

'Bilo je odlično! Fešta koja je falila Splitu'

Kaže se popularno kad je bal, nek’ je maskenbal, a u hotelu Park su to ozbiljno i shvatili. 

Hotel Park je sinoć bio centar zabave u gradu – i to pod maskama. Ekipa željna dobre zabave pokazala je da ni odraslima mašte ne fali. Bilo je svega, od Batmana do Luja XV., prekrasnih haljina i svečanih odijela. Nisu se samo Splićanke i Splićani odazvali ovom, između ostalog, humanitarnom balu. Uz njih se čula i pokoja strana riječ.

Maštarije iz kuhinje chefa Tonča Puljića pristizale su cijelu večer. Gosti su uživali u slatkome i slanome, a jela su se odlično slagala uz sve koktele koji su bili posebno osmišljeni za ovaj događaj. 

Udruga Iskra svjetlosti, kojoj je hotel Park donirao dio prihoda od ulaznica, imala je priliku podići svijest i pokazati koliko dobroga donosi zajednici. Njihov se stol nije zaobilazio. Volonteri su iz prve ruke gostima pričali o svome radu i štićenicima. 

'Zabava je odlična. Fešta koja je falila Splitu. A spoj DJ-a i saksofona je apsolutno pogođen, ne možeš stajati mirno ni pet minuta', poručila je Bruna koja je došla u pratnji prijateljica iz Zagreba. 

'Kao što je u hotelu Park započeta tradicija bala pod maskama davne 1927. godine, tako se i nastavlja u današnje vrijeme te u godinama koje nam dolaze. Uz dozu zabave i hedonizma, mislimo na one najpotrebitije koji svoje maske nose cijeli život i zato je ova humanitarna nota iznimno bitna kako bi uvijek bili svjesni onih kojima treba pomoći', rekao je direktor Josip Čulić

Moramo spomenuti vizažisticu Mariju koja nas je zadivila svojom brzinom i preciznošću. Oslikavala je lica gostiju i udovoljavala njihovim željama. Dekoracije su bile prekrasne i zaokružile cijelu priču kroz koju je nas je voditeljski duo strpljivo vodio čitavu večer.

Bal pod maskama bio je hvalevrijedan humanitarni događaj koji će se dugo pamtiti i sigurno prerasti u tradiciju, a hotel Park je ovime otvorio svoja vrata za sve novo što nam pripremaju. 

Vaša reakcija na temu