Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA S RIVE Ovako je bilo na koncertu 'Ljubav nas spaja'

FOTOGALERIJA S RIVE Ovako je bilo na koncertu 'Ljubav nas spaja'

Nastupili su tenor Stefan Kokoškov, sopranistica Bjanka Ivas i pjevačica Mirella Meić uz pratnju Danire Ipavec na harmonici i Zorana Velića na klavijaturama

Na splitskoj Rivi danas je u organizaciji Turističke zajednice grada Splita, a povodom paljenja 1. adventske svijeće održan prigodan koncert 'Ljubav nas spaja'. 

Uz poštivanje novih strožih epidemioloških mjera nakon nešto manje od godine dana nastupili su tenor Stefan Kokoškov, sopranistica Bjanka Ivas i pjevačica Mirella Meić uz pratnju Danire Ipavec na harmonici i Zorana Velića na klavijaturama. 

Raspoloženi i željni svirke priredili su brojnim prisutnima odličan koncert, a oni su se pak odlučili umjesto tiskanja uz pozornicu sjesti na klupe i zidiće uz more te uz kavu i piće iz obližnjih trafika uživati u ovom prekrasnom i sunčanom danu.

Vaša reakcija na temu