Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Spektakularna večer u Vrlici, 'Ero s onoga svijeta' izveden na mjestu na kojem je nastao
Kultura Piše: Dalmatinski portal

FOTOGALERIJA Spektakularna večer u Vrlici, 'Ero s onoga svijeta' izveden na mjestu na kojem je nastao

Interes je bio velik

Vrlička Česma, mjesto koje je oduvijek bilo središte okupljanja i druženja Vrličana, postalo je epicentar kulturnih događanja. Oni koji su večeras odlučili do Vrlike mogli su uživati u najpopularnijoj hrvatskoj operi 'Ero s onoga svijeta' i to na autentičnoj pozornici. Ovaj spektakl inspiriran je samom Česmom koja je nadahnula Milana Begovića da napiše libreto.

- Bila je to zaista večer za pamćenje. Kultnom operom završavamo bogati program kulturnog ljeta kod nas, imali smo sinoć Đakovačku večer, obilježili smo i 60. godišnjicu naše Kulturno umjetničke udruge ‘Milan Begović, a ranije smo imali i brojne kazališne predstave te koncerte. 'Ero s onoga svijeta' je opera za koju se svake godine traži karta više, a jednako je zanimljiva domaćim i stranim posjetiteljima jer je puna komičnih napjeva. Vjerujem da su svi uživali večeras - zadovoljna je Dijana Maras, direktorica TZ Vrlika, koja se zahvalila svima koji su im pomogli da večer bude fenomenalna. 

Zadovoljna je bila i publika koja je izvedbu nagradila velikim pljeskom po završetku, a kako si se ulaznice brzo rasprodale u TZ-u Vrlika dosjetili i postavili videozid preko kojega su predstavu mogli pratiti svi oni koji su htjeli. 

U fotogaleriji Veljka Martinovića pogledajte kako je bilo večeras u Vrlici.

Vaša reakcija na temu