Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Splićani 'sramežljivo' šetaju Rivom

FOTOGALERIJA Splićani 'sramežljivo' šetaju Rivom

Jesu li se odviknuli od 'društva' ili štede novac?

Prekrasna kasnoproljetna nedjelja, sunčana, ne pretopla, ne prehladna, na splitsku bi Rivu očekivano privukla brojne šetače i 'ispijače' kava. Međutim, bilježimo već nekoliko posljednjih tjedana, Splićani sramežljivo šetaju svojom, do prije korona-krize omiljenom šetnicom.

Što je uzrok, jesu li se ljudi odviknuli od 'društva', štede li novac ili je po srijedi nešto treće, otkrit će nam stručnjaci.

U međuvremenu donosimo fotografski đir po gradu našeg Veljka Martinovića. Ukoliko ste vi među onima koji su danas odlučili ostati doma, barem ćete na fotografijama vidjeti neka poznata lica. 

Vaša reakcija na temu