Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić FOTOGALERIJA Splicka scena s 'Mudrolijama o mudima' na Kampusu, evo kako je bilo

FOTOGALERIJA Splicka scena s 'Mudrolijama o mudima' na Kampusu, evo kako je bilo

Sav prikupljeni prihod uplaćuje se Županijskoj ligi protiv raka Split

Ekipa Bradate aukcije i Splicka scena sinoć su u prepunom restoranu Kampus izveli humanitarni stand-up 'Mudrolije o mudima'.

- Humanitarni stand-up je pun pogodak i veliko hvala Splickoj sceni što su osmislili ovu večer uz naš skromni doprinos jer tijekom prvog se publika itekako zabavila uz nove baze ali i shvatili su sve što su trebali o nužnosti pregleda testisa. Mladi od 18 do 25 godina jedna su od najrizičnijih skupina i zato je važno da ih privučemo, da poslušaju, zabave se ali i educiraju kroz jedan ovakav, inovativan format - poručili su organizatori Bradate aukcije. 

Tijekom 'Mudrolija o mudima' Tomislavu Primorcu, Josipu Škilji, Ivici Lazaneu i Anti Traviziju pridružili su se i posebni gosti, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji Deana Bubića

Vaša reakcija na temu