Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vjeko Bilota FOTOGALERIJA Split dobio još jedno mjesto za izlazak, koncertom Vatre otvorena Baraka!

FOTOGALERIJA Split dobio još jedno mjesto za izlazak, koncertom Vatre otvorena Baraka!

Plan je da svaku večer bude koncert ili neko događanje, ne samo vikendima

Split je dobio novo mjesto za izlazak jednostavnog imena - Baraka. U Vukovarskoj ulici, u prostoru gdje je nekad djelovao lokal Kobaje, otvorena je pivnica Baraka, koja osim što nudi veliki izbor piva, može se pohvaliti i s mnogo vrsta viskija i jelovnikom kojim dominiraju burgeri, kobasice, rolice...

Baraka će raditi od samog jutra, tako da je ovaj u rockerskom duhu uređeni prostor zamišljen i kao mjesto gdje se može tijekom dana doći na kavu, dok u večernjim satima poprima atmosferu kluba.

- Plan je da svaku večer bude koncert ili neko događanje, ne samo vikendima. Cilj je da Splićani znaju da u Baraci uvijek 'ima nešto' – rekli su nam.

Objekt raspolaže sa stotinjak sjedećih mjesta, koja su, naravno, na svečanom otvaranju u četvrtak navečer bila apsolutno popunjena, kao i ostatak prostora. Grupa Vatra imala je čast unplugged koncertom otvoriti Baraku...

Vaša reakcija na temu