Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA Splitske ljetne pozornice

FOTOGALERIJA Splitske ljetne pozornice

Uživa se dobroj u glazbi diljem grada

Sinoć su na Peristilu brojni, uglavnom strani gosti uživali u nastupu Bože Piteše i Petre Roško, finalistice The Voice 2019. godine. Neki  su i zaplesali uz njihovu izvedbu svjetskih pop i rock hitova i prava je šteta što češće ne nastupaju.

U splitskom Đardinu na Reviji urbane kulture 'Evo ruke' nastupio je odličan zadarski 'AJ jazz trio' kojeg čine Ante Jeličić na klavijaturama, Josip Marcelić na kontrabasu i Vedran Supičić na bubnjevima te Elena Stella pjevačica i sudionica The Voice-a 2015. godine. 

Ljubitelji jazza bili su oduševljeni ovim odličnim koncertom uz poznate pjesme u jazz obradi 'Monkey', 'All or nothing at all', 'Autumn leaves', 'Body and soul', 'Love for sale', 'Cry me a river', 'Afro blue' i druge skladbe te njihove autorske radove instrumental 'Knight and Ann', pjesmu na hrvatskom 'Greška' i pjesmu na engleskom 'Love field'. Po završetku koncerta čak su dva puta izlazili na bis praćeni dugim pljeskom. 

Vaša reakcija na temu