Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Svečana promocija splitskog Pomorskog fakulteta
Promocije studenata Sveučilišta u Splitu Piše: Dalmatinski portal

FOTOGALERIJA Svečana promocija splitskog Pomorskog fakulteta

'Primitak diplome zasigurno nije kraj vašeg učenja i usavršavanja u struci'

U velikom amfiteatru Zgrade tri fakulteta upriičena je svečana promocija magistara inženjera i sveučilišnih prvostupnika inženjera Pomorskog fakulteta u Splitu.održana je u četvrtak, 23. svibnja, u. Tom prigodom promovirano je 138 studenata prijediplomskog sveučilišnog studija i 57 koji su završili diplomske sveučilišne studije. Promotori na ovoj svečanosti bili su dekan Pomorskog fakulteta prof. dr. sc. Pero Vidan i prodekani izv. prof. dr. sc. Nikola Mandić, prof. dr. sc. Merica Slišković i doc. dr. sc. Marko Katalinić.

Dekan Vidan je u svom govoru bivšim studentima poručio kako je u današnje vrijeme izazov raditi u pomorskoj struci, vremena se mijenjaju, a upravo u pomorstvu je jako veliki utjecaj tehnologije i inteligentnih sustava.

- Stoga primitak diplome zasigurno nije kraj vašeg učenja i usavršavanja u struci, no mladi ljudi vole raditi u dinamičnim sustavima, što rad na brodu svakako podrazumijeva - istaknuo je dekan Pero Vidan.  Posebno se i zahvalio obiteljima promovenata, čija je podrška na putu do njihove diplome bila neprocjenjiva.

U ime Sveučilišta u Splitu i rektora Dragana Ljutića, čestitke je uputio i prorektor za infrastrukturu prof. dr. sc. Nikša Jajac, poželjevši svim promoventima sreću kako u daljnjem školovanju i/ili budućim poslovima. Poručio im je kako će im njihov Fakultet uvijek biti 'sidro' te im poželio da kroz njega uvijek ostanu povezani, ma kolika ih mora dijelila.

Vaša reakcija na temu