Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Branimir Džaja FOTOGALERIJA Sveti Nikola obradovao splitske mališane

FOTOGALERIJA Sveti Nikola obradovao splitske mališane

Bogat dječji i glazbeni program nastavlja se i sljedećih dana na Mertojaku

Najmlađi građani Splita danas su u ugostiteljskoj zoni Mertojak imali priliku 'kliknuti' na dječji program i družiti se sa svetim Nikolom, dok su oni stariji uživali u gastro ponudi splitskih ugostitelja. Slogan 'Kliknimo na Advent' tako je još jednom pokazao svoj značaj, jer u mnoštvu programa ovogodišnjeg Adventa u Splitu, svatko može pronaći sadržaj koji ga interesira i 'kliknuti' s njim.

Djeca su, prije samog dolaska svetog Nikole, doznala i priču o životu omiljenog sveca, a cjelokupan program upotpunili su nastupi  Mažoretkinja grada Splita, Talent studija M, cheerleading Kluba Noa, Vruće čokolade te Dječjeg zbora Srdelice. Omiljeni dječji svetac podijelio je i poklone mališanima i tako im još jednom, dan nakon što su ih kod kuća dočekale pune čizmice, navukao osmijeh na lica.

Bogat dječji i glazbeni program nastavlja se i sljedećih dana u ugostiteljskoj zoni Mertojak. Mališani će moći pogledati projekcije dječjih i crtanih filmova, Klaun Šarenko izvest će humoristične i žonglerske trikove, a priprema se i poseban program povodom svete Lucije. Sljedećeg tjedna stižu maskote iz 'Frozena' kao i junaci Disney serijala Mickey Mouse, a cjelokupan program građani mogu doznati na službenoj stranici Advent Parka Mertojak. Uz dječji, na Mertojaku će se sljedećih dana odvijati i bogat koncertni program. U večernjim satima, između ostalih, nastupaju i Magazin, Petar Dragojević, Lorena Bućan, Band Aura i Karlo Vudrić te mnogi drugi izvođači i glazbenici. 

Podsjetimo, pod sloganom 'Kliknimo na Advent' sve do 6. siječnja za građane i posjetitelje Splita pripremljen je bogat kulturni, gastronomski i dječji program. Osim uživo, dio njih moguće je pratiti i putem digitalnih kanala. Na taj način baš svatko može 'kliknuti' sa sadržajem koji ga najviše zanima. 

Vaša reakcija na temu