Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Učenici Turističko-ugostiteljske škole kuhali za udrugu Anđeli

FOTOGALERIJA Učenici Turističko-ugostiteljske škole kuhali za udrugu Anđeli

'Djeca i roditelji su bili oduševljeni i idejom i realizacijom'

Jučer su 'Dica kuvala sa srcem'. U sklopu Mjeseca gastronomije i projektne aktivnosti Gastro dani Regionalnog centra kompetentnosti tijekom koje 'Dica kuvaju' s poznatim chefovima, učenici Turističko-ugostiteljske škole Split su uz podršku svojih nastavnika i mladog chefa Antonija Mišičina pripremili su i poslužili ručak za stotinjak uzvanika iz udruge Anđeli.

Andrea, Nora, Nikol, Marija, Diego, Dea, Dylan, Josip, Antonio, Max, Leon i brojni drugi štićenici udruge Anđeli jučer su svojim osmjesima ispunili ne samo prostor restorana Velum, nego i srca mladih srednjoškolaca, njihovih nastavnika i svih onih koji prate i pomažu djelovanju ove udruge roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju.

Simboličnom porukom 'Dragi Anđeli, hvala što ste nam omogućili da danas budemo najbolja verzija sebe' ovi mladi srednjoškolci u koje u koje se vrijedi ugledati zahvalili su pojedinačno svakom od uzvanika.

'Naša djeca i roditelji bili su oduševljeni, kako idejom tako i samom realizacijom ove priče s velikim srcem. Čim su čuli da djeca imaju želju jedan dan posvetiti baš njima, morali su doći. Ovo je predivan primjer koji može poslužiti mnogima kako uz ovakva zajednička druženja, koja su potrebna i našoj djeci i njihovim roditeljima, graditi jedan bolji zajednički svijet u kojem nema razdvajanja i posebnih potreba', kazala je Anka Đikić u ime Anđela.

Vaša reakcija na temu