Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović oduševili Splićane emotivnom izvedbom predstave 'Da sam ptica'

FOTO/VIDEO Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović oduševili Splićane emotivnom izvedbom predstave 'Da sam ptica'

Jutros u prodaju pušteno posljednjih 50 ulaznica za komediju 'Prekid preko veze' Kazališta Moruzgva koja igra 3. srpnja

Sinoćnja izvedba hvaljene predstave 'Da sam ptica' u režiji Arije Rizvić takla je u dušu brojne Splićane na dupkom punoj ljetnoj sceni Teatra uz more u Lori.

Darija Lorenci Flatz i Tarik Filipović izvrsnom, vrlo emotivnom izvedbom oduševili su odavno rasprodano gledalište te publiku poveli na putovanje od smijeha do suza intimnom pričom jednog para uhvaćenog u vrtlogu rata u Sarajevu.

'Njihova izvedba svakako je zaslužila ovakvu reakciju publike koja ih je nagradila ovacijama i radujemo se već idućoj izvedbi Da sam ptica u jesenskom repertoaru Teatra uz more.Već iduće srijede, 3. srpnja, kazalište Moruzgva stiže u Split sa svojom najnovijom komedijom Prekid preko veze koju izvode Petra Kurtela, Matija Šakoronja i Filip Detelić. Potražnja za ovom komedijom je također velika te smo jutros pustili u prodaju i posljednjih 50 ulaznica', kazao je Tadija Kolovrat iz Teatra uz more.

Nakon komedije 'Prekid preko veze' kazališta Moruzgva na repertoaru kazališnog festivala Teatar uz more vrijeme je za stand-up večer.
8. srpnja, jedan od pokretača stand-up scene u ovom dijelu svijeta, Peđa Bajović nasmijat će publiku kompilacijom ponajboljih trenutaka i izvedbi iz svoje 20 godina duge karijere. Jedan je od naših najtraženijih stand up komičara, priznat i kod nas, ali i u svijetu budući da se ne libi svoje oružje, vrlo oštar jezik i britak um, koristiti i na engleskom jeziku. 

To ga je dovelo sasvim blizu cilju koji si je postavio - da nastupi u svim Europskim zemljama. Nedostaju mu još svega tri na listi!

Povratak Južine u naše krajeve ovog ljeta očekuje se 18. srpnja. Naravno, riječ je o najpopularnijoj komedije sezone 'Kad udari južina' u izvedbi Petre Kraljev i Jagode Kumrić. Svi oni koji nisu stigli uloviti ulaznice za prethodnih 11 rasprodanih izvedbi u Splitu, sad je pravo vrijeme da ih na vrijeme pribavite.

Srpanjski repertoar 24. 7. zaokružit će komedija 'Svadbena zvona' Srednjoeuropskog kulturnog centra Novi Sad koju izvode nagrađivani glumci Ivana Vukčević, Đorđe Kukuljica i Mihajlo Nestorović.

Komedija 'Svadbena zvona' istinska je burleska i komedija zabune s elementima melodrame i s ciljem da publiku uvuče svom pažnjom u kazališni vrtlog tuđih života. No i u tuđim životima ponekad nije teško se prepoznati a u dobroj komediji i tome i nasmijati!

ULAZNICE:

ONLINE na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

INFO I REZERVACIJE: 091 795 7260

Knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon - pet 7.30 - 20 h i sub 8 - 19 h)

Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

Ghetaldus i Tisak media (City Center)

Blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sati)

Vaša reakcija na temu