Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Tony Marasović FOTO/VIDEO Fetina Ritam infekcija s Kozjaka

FOTO/VIDEO Fetina Ritam infekcija s Kozjaka

Unatoč jakim naletima bure i tehničkim poteškoćama nije odustao i pokupio stvari nego s ležernim smiješkom odradio to do samog kraja

Dragan Ivčević Feta je afirmirani umjetnik s otoka Visa iz malog mjesta Komiže, inače producent i suosnivač neovisnog muzičkog labela Acilectro. 

Feta dugi niz godina pušta glazbu po cijeloj dalmatinskoj obali, bio je rezident u mnogim klubovima te je otvarao svjetski poznate festivale. 

Za sebe voli reći da je eksperimentalni umjetnik koji voli istraživati žanrove i međusobno ih spajati jer glazba za njega je medij koji nema strogo određenih okvira i granica. 

U ovoj epizodi Ritam Infekcije nastupio je na planini Kozjak sa širokim pogledom na gradove Kaštela i Split. Unatoč jakim naletima bure i tehničkim poteškoćama nije odustao i pokupio stvari nego s ležernim smiješkom odradio to do samog kraja. 


Vaša reakcija na temu