Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Proelkom studio FOTO/VIDEO Maturalna večer Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTO/VIDEO Maturalna večer Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku

Zablistali su na crvenom tepihu restorana Kampus, a sve je zabilježio Proelkom studio


Maturanti Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku Split najvažniju večer u životu provelo je u restoranu Kampus. Crvenim tepihom prošetali su u pratnji svojih profesora, dok su ih s malenih tribina bodrili ponosni roditelji i članovi obitelji. Prvi su ples uljepšale prskalice smještene ispred bine, a okrugli stolovi, svijećnjaci, disko-kugla u zvjezdano nebo od dvije tisuće lampica učinili su prostor uistinu glamuroznim. 

Studentski centar u Splitu ove je godine ubacio još niz detalja koji će dodatno maturantima uljepšati ovu večer. Tu je nekoliko novih kutaka za fotografiranje maturanata, kako bi zabilježili što više uspomena na ovu večer.

Dio atmosfere domosimo u priloženoj fotogaleriji, a u videozapisu pogledajte što su nam otkrili maturanti i Ana, jedina učenica u generaciji, o pripremama za ovaj njima važan dan.

@dalmatinskiportal Maturanti i jedna maturantica Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku Split otkrili su nam koliko su se pripremali za maturalnu večer #maturalnazabava #maturalnavecer #maturanti #fyp #skola #haljina #odijelo #split #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu