Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Tko kaže da su u ponudi samo sunce i more? Pogledajte kako Split Parasail začinjava ljeto
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTO/VIDEO Tko kaže da su u ponudi samo sunce i more? Pogledajte kako Split Parasail začinjava ljeto

Bezbrižno guštanje

Za sve koji užitak u suncu i moru dodatno želi začiniti Kaštel Lukšić idealno je odredište. Prave ljetne avanture ondje priređuje mladi Tomislav Tadin s prijateljem koji mu 'daje ruke'. 

Split Parasail, naime, od protekle turističke sezone objedinjuje jedinstveno iskustvo parasailinga s nevjerojatnim pogledom na Split i Kaštela. Za dozu adrenalina u ponudi su i brojne druge vodeno-sportske aktivnosti, uz neizostavne napuhance koji se vuku brodom, tube, kauč, kolutove, laste svih dimenzija…


Foto: Kaštela photography / Kuzma i Ivana Topić

Mladi i stari - pripadnici svih generacija - s više ili manje avanturističkog duha, u određenom trenutku požele iskusiti nešto novo, stoga ni ne čudi da je prošlu sezonu ovaj simpatični domaćin ocijenio izvrsnom. 

'Iako je bila prva sezona poslovanja Split Parasaila i iako su nas u određenoj mjeri unazadili kvarovi, zbilja je bila odlična. Bilo je dosta i domaćih i stranih gostiju', kazao nam je Tadin koji je izrazio nadu kako će se jednako smiješiti i aktualnoj po njenome završetku. 


Foto: Kaštela photography / Kuzma i Ivana Topić

Otkrio nam je i što je iz ponude posebno atraktivno njegovim klijentima. 

'Ove godine dodali smo male laste koje su hit među domaćim momcima. Oni se vole 'jačati', natjecati se tko će brže, tko će bolje, tko će duže ostati na njima', našalio se. 


Foto: Kaštela photography / Kuzma i Ivana Topić

Generalno, kako nam je ispričao, parasailing uglavnom preferiraju turisti. Kad su posrijedi obitelji s djecom, pribjegavaju tubama i kauču za malo 'mirniju' vožnju. S druge pak strane, mladost voli 'ludosti', odnosno iskakanje iz mora, padanje, prevrtanje…

Iako ih je i sam opisao kao 'ludosti', napomenuo je kako je bilo kakav strah spram njih sasvim neutemeljen. Rekao je to s malom zadrškom jer se, naravno, i pri najobičnijoj aktivnosti može dogoditi štošta nepredvidljivo, no Split Parasail snažan naglasak stavlja na poštivanje svih propisanih sigurnosnih odredbi, a osigurana je i sva potrebna zaštitna oprema, uključujući, primjerice, kacige i prsluke. Sukladno navedenom, dosad nije zabilježio bilo kakva neugodna iskustva.


Foto: Kaštela photography / Kuzma i Ivana Topić

Dovoljno je, dakle, samo s punim se povjerenjem prepustiti. I sasvim bezbrižno guštati - baš kao nasmijana ekipa iz priložene fotogalerije i sa snimke koju donosimo u nastavku. 

Sve dodatne informaciji o ponudi i pripadajućim cijenama nalaze se na službenoj web stranici Split Parasaila kao i na društvenim mrežama. Sa Split Parasail timom avanturisti mogu stupiti u kontakt preko e-mail adrese splitparasail@gmail.com kao i pozivom na broj +385952101012.

@dalmatinskiportal Split Parasil začinjava ljeto! #parasailing #split #kastela #dalmatinskiportal #balkantiktok #fyp original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu