Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Frane Mihalj: Svi smo prošli splitski muzički evolucijski korak sa zidića na pozornicu O'Hare

Frane Mihalj: Svi smo prošli splitski muzički evolucijski korak sa zidića na pozornicu O'Hare

Član grupe Justin's Johnson komentira najavu zatvaranja kluba na Zenti

Frane Mihalj iz grupe Justin's Johnson također nam je komentirao najavu zatvaranja O'Hare. Svoje misli o ovoj temi sažeo je u par rečenica...

- Znaš ono kad u petak popodne pitaš 'Di ćemo večeras?', a svi su imali fazu kada se uopće ne bi dogovarali s ekipom nego bi bez pitanja, prešutnim dogovorom, svi krenuli put O'Hare, kao kad se ide na utakmicu. Javiš se poznatima, zagrijavaš se isprid, kao slučajno sidneš na zidić ili klupu i počneš palamudit o muzici i bandovima. Većina bandova o kojima bi raspravljali su prodefilirali kroz O'Haru uključujući i nas. Kako smo rasli i ostavljali udubljenje na šanku i stageu, novi mulci su došli i raspravljali i o našoj muzici i bandu čekajući da i oni naprave splitski muzički evolucijski korak sa zidića na pozornicu O'Hare. Žaj mi je šta se pari da će ostati na tom zidiću.

Vaša reakcija na temu