Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Fuzija španjolske i dalmatinske kuhinje u novoj ponudi tapasa L'Aroma restorana

Fuzija španjolske i dalmatinske kuhinje u novoj ponudi tapasa L'Aroma restorana

U Podstrani se može uživati u tapasima pripremljenim na dalmatinski način

Kada ste zadnji puta razmazili sebe danom provedenim u nekom od luksuznih domaćih hotela? Često zaboravimo uživati u trenutku pa nam izvrsne prilike promaknu pred nosom. Jednu takvu ponudu pripremio je L'Aroma restoran smješten u Hotelu Split, tik uz plažu u Podstrani. Osim pogleda od kojeg zastaje dah, ovaj hotel krasi i raznovrsna gastronomska ponuda, te pomno odabrani jelovnici sastavljeni od strane educiranog kulinarskog tima. Kako bi približili svoju ponudu domaćoj publici, obitelj Tomić i tim ovog obiteljskog hotela često nude delicije sa svog jelovnika po promotivnim cijenama. 

Najnovija ponuda L'Aroma restorana spojila je dvije mediteranske kuhinje - španjolsku i hrvatsku. Radi se o popularnim španjolskim zalogajčićima, tapasima, pripremljenima na dalmatinski način. Ovo primamljivo predjelo prenijet će vam ugođaj španjolskih taverni dok s omiljenim društvom nazdravljate uz čašicu vina. Potpunom doživljaju romantične večere ili one u društvu prijatelja doprinijet će umirujući pogled na jadranske otoke i Stobreč. U ponudi su zalogajčići poput školjki u umaku od bijelog vina, mariniranih inćuna, foie gras terine, L’Aroma snacka, plate s izborom sireva i ukiseljenog povrća.


Kako bi se bolje upoznali s ponudom, zavirili smo u kuhinju L'Aroma restorana i iz prve ruke svjedočili kako glavni kuhar Šimun Divić i njegov tim pripremaju ove ukusne španjolske poslastice.


Više o samom restoranu i njihovoj ponudi može se doznati na njihovim Instagram i Facebook stranicama.

Vaša reakcija na temu