Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gala večera u Maestro Grill Clubu uz Danijelu Martinović
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Gala večera u Maestro Grill Clubu uz Danijelu Martinović

Zbog velikog interesa savjetuje se ranija rezervacija

Maestro Grill Club vam predstavlja ekskluzivnu gala večeru uz nastup Danijele Martinović koja će se održati u petak, 10. prosinca.


'Novi zvuk', 'novi doživljaj', 'drugačija od svih' - neki su od epiteta koje je Danijela dobila za svoj album 'Neopisivo', a vi ga u petak imate priliku poslušati upravo u Maestru. U potpuno novim aranžmanima Danijela će vas osvojiti novim zvukom i prenijeti osjećaj neopisivog doživljaja uživanja u glazbi.

Osim glazbenog dijela, očekuje vas večera u 6 slijedova po cijeni od 590 kn. Večera starta u 20 sati, dok nastup Danijele očekujemo oko 21 sat.


Zbog velikog interesa iz Maestra savjetuju raniju rezervaciju koju možete napraviti pozivom na broj 099 2000 313.

Vaša reakcija na temu