Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Galerija MKC: Radionice za djecu u listopadu
Kultura Piše: Dalmatinski portal

Galerija MKC: Radionice za djecu u listopadu

Donosimo detalje

Tijekom vikenda, 26. i 27. listopada, u Galeriji MKC u splitskom Domu mladih, bit će održane kreativne radionice za osnovnoškolce (niži razredi). Program ABC MKC je namijenjen najmlađoj publici, možda sada malenim, ali svakako budućim velikim ljubiteljima umjetnosti. Radionice su koncipirane tako da prate redovni galerijski program ustanove te se ovog puta inspirativno vežu na izložbu konceptualnog umjetnika Hrvoja Hiršla pod naslovom Događaj pohranjen na površini: Otisci zvuka i Magnetski zapisi.

Kreativne radionice odvijat će se u Galeriji MKC u subotu 26. i nedjelju 27. listopada od 11 do 12.30 sati te su različitog sadržaja. Vodi ih muzejska pedagoginja i povjesničarka umjetnosti Josipa Prosinečki.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijave možete uputiti na mail adresu josipa.prosinecki@gmail.com

Ulaz u Galeriju je s platoa Doma mladih, Ulica slobode 28.

Vaša reakcija na temu