Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gastro radionica za sve obožavatelje slasnih zalogaja
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Gastro radionica za sve obožavatelje slasnih zalogaja

Velike majstore imat ćete priliku gledati na djelu

Ovog vikenda na rasporedu je novo izdanje City Kužine, već tradicionalne gastro radionice koja u City Centeru one okuplja vrhunske hrvatske chefove. A 11. i 12. ožujka na City Pazaru posjetitelji će, osim u ukusnim zalogajima, imati priliku saznati odgovor na pitanje koje nas sve zanima - koje su to male tajne velikih majstora?

Odgovore na to pitanje pokušat će dati renomirani hrvatski chefovi i to tijekom pripreme obroka na čiji spomen već rastu zazubice. Subota je tako, u oba termina, rezervirana za simpatičnog Tomislava Špičeka, majstora kojemu za rukom polazi svako jelo pretvoriti u remek djelo. Tako će subotu, 11. ožujka od 11 sati pripremati vinsko kiselo zelje sa svinjetinom i zapečeni pire krumpir s parmezanom, a od 17 sati ponovno zauzima svoje mjesto za pultom kako bi pripremio slasticu koja očarava - muffin od rogača s preljevom od crvenog vina, cimeta i klinčića.

U nedjelju, 12. ožujka, od 11 sati kuhaču preuzima Stjepan Vukadin, koji će pripremati ragu od sipe, palentu na meko te čips od palente, dok nakon njega, u popodnevnom terminu od 17 sati, Damir Tomljanović otkriva kako pripremiti savršeni rižoto od cikle s malim twistom - čipsom od slanine. Naravno, obojica chefova spremni su podijeliti i svoje male trikove uz koje ćete ove obroke rekreirati s lakoćom.

A osim što ćete imati priliku velike majstore gledati na djelu i učiti izravno od njih, baš sve što pripreme imat ćete priliku kušati te tako svoje nepce razmaziti do beskonačnosti. Sve detalje provjerite na City Kužina i posjet City Centeru one unesite u svoj kalendar. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu