Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gastro užitak u najvišem hrvatskom neboderu: Restoran Laureto slavi Martinje, pogledajte cijene i jelovnike
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Gastro užitak u najvišem hrvatskom neboderu: Restoran Laureto slavi Martinje, pogledajte cijene i jelovnike

Stol je moguće rezervirati pozivom na broj 098/297-764

Najviši neboder u Hrvatskoj, Westgate Tower, tijekom jesenskih i zimskih mjeseci pretvara se u prestižnu oazu kvalitetne gastronomije s iznimnim hotelskim sadržajima poput wellnessa, fitnessa i spa, ali i čarobnim pogledom na panoramu Splita. 

Nakon uspješnog Tjedna restorana u AC Hotelu by Marriott Split za nadolazeće blagdan Martinja opet pripremaju spektakularni gastro užitak za sve gurmane i ljubitelje kvalitetnog vina.


Naime, restoran Laureto kojeg predvodi poznati chef Goran Šikić od petka 10. studenog do nedjelje 12. studenog u ponudi će imati spektakularnu ponudu ručkova i večera po atraktivnim cijenama povodom Martinja. 

Tako će se na jelovniku za predjelo naći juha od tikve sa sjemenkama bundeve, kokosovim mlijekom i bučinim uljem..

Glavno jelo bit će pačja prsa s porto redukcijom, pečenim povrćem i chutneyem od brusnica.

Sladokusci će se na kraju moći osvježiti Black Forrest tortom od višanja, mascarponea i crne čokolade.

Cijena menija iznosi 25 eura za ručak i 29 eura za večeru dok je u cijenu uključena i čaša vina po osobi iz podruma Volarević. 

Stol je moguće rezervirati pozivom na broj 098/297-764.


Vaša reakcija na temu