Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Filip Dizdar Gazde i Miroslav Rus ponovno ujedinili snage u novoj pjesmi 'Nema lijeka koji ljubav liječi'

Gazde i Miroslav Rus ponovno ujedinili snage u novoj pjesmi 'Nema lijeka koji ljubav liječi'

Uskoro će objaviti i spot

Tko se još sjeća velikih hitova Gazda 'Još i danas zamiriše trešnja' i 'Ja pijem da zaboravim'?!

Upravo njima je obilježena sjajna suradnja Gazda s jednim od najpoznatijih autora diljem regije Miroslavom Rusom i osigurala im mjesto na glazbenoj sceni i kod publike, koje traje već punih trideset godina. 

'Jako sam zadovoljan što smo obnovili suradnju sa Miroslavom Rusom nakon naših maestralnih hitova 'Još i danas zamiriši trešnja', 'Ja pijem da zaboravim' ,koje je napisao za nas još na početku naše karijere sredinom 90-tih. Rus je bio u VIP dijelu dvorane na našem slavljeničkom koncertu u 12. mjesecu 2023. u Domu sportova kada smo slavili našu 30. godišnjicu, i mislim da se u toj nevjerojatnoj atmosferi prepune dvorane rodila obostrana želja za ponovnom suradnjom. Pjesma 'Nema lijeka koji ljubav liječi' sigurno je jedna od naših najboljih pjesama, puna energije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mislim da je ovo veliki hit i upravo ovih dana počinjemo ju izvoditi na svim našim javnim koncertima. Uskoro ćemo objaviti i video spot, a premijera će biti 8. rujna na finalu 'Zlatnih žica Slavonije' u Požegi', kazao nam je Marko, frontman Gazda.

Glazbeni uradak 'Nema lijeka koji ljubav liječi' čiju glazbu i tekst potpisuje Miroslav Rus, dok je aranžman zajedničko djelo Branka Bogunovića Pifa, Marka Bujanovića, Predraga Martinjaka i Damira Popovića, a koliko je izazovno nakon toliko vremena napisati pjesmu Gazdama, najbolje zna sam autor.

'Ponovo raditi sa Gazdama poslije toliko godina za mene je veliki izazov i čast. Romantični Markuševac i njihov studio pun veselja kao i nekada, oni su nepromjenjivi. Poslije velikih zajedničkih uspjeha s 'Trešnjom' i 'Ja pijem da zaboravim', trebalo je opravdati novi  susret nakon toliko godina. Ipak, bez izazova život bi bio pust i bilo mi je zanimljivo vidjeti na hrpi koliko još ima vatre u njihovim maestralnim tamburama, Pifovoj virtuoznoj gitari i mojim pjesmama. Poslije svega, čini mi se da nećemo ni ovaj put razočarati sa pjesmom 'Nema lijeka koji ljubav liječi'', rekao je Miroslav Rus. 

Već sada neki je smatraju jednom od najboljih na ovogodišnjem festivalu Zlatne žice Slavonije 2024., gdje će premijerno uživo biti izvedena 8. rujna, a što nas očekuje u 'Nema lijeka koji ljubav liječi', poslušajte i otkrijte na glazbenim platformama poput Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music i mnogim drugima. 

Ono što valja napomenuti, kako će prije samog nastupa na festivalu u nedjelju, Gazde održati veliki samostalni koncert, u petak 6. rujna, u samome srcu grada Požege, na Trgu Sv. Trojstva. Spomenuti koncert odlična je pozivnica da u što većem broju publika dođe na festival i uživa u premijernoj izvedbi nove pjesme 'Nema lijeka koji ljubav liječi'.

U narednim danima ekipa iz Gazdi snimiti će i video spot, a sudeći po svemu, i ova će nas glazbeno vizualna priča ostaviti bez daha.

Vaša reakcija na temu