Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GDJE OVU SRIJEDU? U Mandrach stiže Jure Brkljača
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

GDJE OVU SRIJEDU? U Mandrach stiže Jure Brkljača

Na splitski Advent stiže zadarski glazbenik

Pripremite se za nezaboravan doživljaj! U srijedu, 13. prosinca, s početkom u 20 sati, u sklopu Adventa u Mandrachu, jedna od najistaknutijih figura domaće glazbene scene, Jure Brkljača, održat će svoj glazbeni spektakl! Jure je prepoznat po svojoj iznimnoj glazbenoj kvaliteti i šarmu, te će sigurno donijeti poseban ugođaj svim posjetiteljima.

Jure Brkljača je glazbenik s prepoznatim karakterom, a publika ga pamti po nevjerojatnim vokalnim sposobnostima i emotivnim interpretacijama, posebno u popularnoj glazbenoj emisiji 'A strana', ostavljajući snažan dojam svojim izvedbama. Njegove pjesme, poput 'Ne postojim kad nisi tu', 'Znao sam' i 'Ovo je istina', osvajaju srca domaćih obožavatelja.

Advent u Mandrachu pripremio je vrhunski gastro-glazbeni program koji će zadovoljiti svačiji ukus. Posjetitelji mogu uživati u atmosferi otvorenog prostora uz stolove s vatrom, dekice i foto kutak. Adventska kućica i restoran nude pristupačne cijene te prigodan adventski jelovnik, dok će se uz glazbeni nastup Jure Brkljače stvoriti jedinstveni blagdanski ambijent, posebno za one željne romantičnog, a opet živog štimunga.

- Nadamo se dobroj vremenskoj prognozi, pa se možete pripremiti za ugodnu atmosferu i nezaboravnu glazbenu večer u Mandrachu - poručili su organizatori.

Advent u Mandrachu traje sve do 31. prosinca, a osim koncerta Jure Brkljače, očekuju nas i drugi vrhunski glazbeni događaji poput nastupa Damira Kedže (20.12.) i Lorene Bućan (24.12.). Sve informacije o programu mogu se pronaći na Facebooku i Instagramu.

Vaša reakcija na temu