Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GHETALDUS DALMACIJA 'Ponosno nosimo 65 godina starosti, a pratimo najnovije svjetske standarde u optici'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

GHETALDUS DALMACIJA 'Ponosno nosimo 65 godina starosti, a pratimo najnovije svjetske standarde u optici'

Povodom velike obljetnice odlučili su nagraditi kupce popustima od 30% na sve dioptrijske i sunčane okvire i besplatnom kontrolom dioptrije

Kvaliteta usluge koju garantiramo rezultat je 65. godina kontinuiranog ulaganja u naše ljude - optičare, optometriste i oftalmologe. Svakom klijentu pristupamo individualno, te nesebično dajemo svoju stručnost i znanje, na obostrano zadovoljstvo.

Iako ponosno nosimo 65 godina starosti, i dalje pratimo najnovije svjetske standarde u optici. Novi uređaji najnaprednije tehnologije, asortiman koji prati krik mode, konstantno educiranje svih zaposlenika, sve na zadovoljstvo naših naših postojećih i budućih klijenata.

Povodom ovog velikog 65. rođendana odlučili smo se počastiti rebrendiranjem, a vas nagraditi popustima od 30% na sve dioptrijske i sunčane okvire i besplatnom kontrolom dioptrije.

Optike Ghetaldus Dalmacija s tradicijom od 1957. godine možete pronaći na čak 4 lokacije u Splitu, ali i u Zadru, Šibeniku, Metkoviću, Imotskom, Omišu i Trogiru. Detalje lokacija i informacije za kontakt potražite na linku https://ghetaldusdalmacija.hr/lokacije/

Uživaj u pogledu uz Optike Ghetaldus Dalmacija

Vaša reakcija na temu