Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ghetaldus Dalmacija - kvaliteta i stručnost na očigled
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ghetaldus Dalmacija - kvaliteta i stručnost na očigled

Iako mnogima u godinama koje slavi Ghetaldus Dalmacija trebaju pomagala za vid, ovaj 65-godišnjak čitav svoj životni vijek brine upravo o očima

Oči su nam prozor u svijet, a i ne kaže se slučajno da osobu koju volimo čuvamo kao oči u glavi. Prepustite stručnjacima Ghetaldus Dalmacija brigu o vašim očima da biste neometano uživali u pogledu. Ulažući u stručni kadar, a održavajući najvišu razinu profesionalnosti s optimalnim materijalima izrade Ghetaldus Dalmacija u kontinuitetu već dugih 65 godina rade odmak na tržištu, a za rođendan su predstavili rebrendiranje ukazujući kako je potrebno stalno ići ukorak s vremenom. Povodom slavlja 65. rođendana daruju -30% na asortiman (brendovi Celine, Fendi, Dior i Black Finn nisu dio ove akcije). Akcija od 30% popusta odnosi se i na stakla. Kako biste iskoristili popust, prilikom kupnje se pozovite na rođendansku akciju.


Besplatna kontrola dioptrije i specijalistička kontrola vida uz pregled stručnjaka ukazat će vam na sve sljedeće korake koje trebate poduzeti kako bi vaše oči bile zdrave. Pri odabiru dioptrijskih naočala, stakala ili leća osoblje Ghetaldus Dalmacija asistira i usmjerava, tako da vaš odabir ne bude samo stilski pogođen već i najbolji mogući odabir baš za vas. Iz optika Ghetaldus Dalmacija sugeriraju redovitu kontrolu dioptrije bez obzira na stanje vida kako bi se pravovremeno utvrdilo ili preveniralo moguće poteškoće, a u njihovim optikama uz pomoć educiranog kadra i najnaprednije opreme vaš vid je u sigurnim rukama. 

Lokacije poslovnica optika Ghetaldus Dalmacija provjerite na  https://www.ghetaldus-split.hr/poslovnice/.

Ghetaldus Dalmacija - uživaj u pogledu!


Vaša reakcija na temu