Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gimnastika za male i velike
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Gimnastika za male i velike

Uživajte u nezaboravnom sportskom spektaklu uz GK Marjan

Gimnastika je sport koji osvaja svojom elegancijom, neovisno o uzrastima. U to će vas uvjeriti članovi GK Marjan, koji u subotu, 17. prosinca, od 11 sati u City Centeru one pripremaju pravi sportski show.

Naime, kroz projekt Family in gymnastics - Famnastics, GK Marjan želi istaknuti ulogu koju odrasli imaju u gimnastičkim aktivnostima djece, ali i njih aktivirati u gimnastičkom vježbanju. Tako će ukupno 15 mališana, uz pratnju 15 odraslih, izvesti performanse Erasmus plus projekta Gimnastičkog kluba Marjan i njegovih partnera. A u goste nam stiže i Tina Erceg Pejković, dvostruka hrvatska olimpijka.

Nakon nastupa, veliki i mali posjetitelji imat će priliku okušati se u vježbama te isprobati gimnastičku opremu koja će povodom nastupa biti u City Centeru one. U opuštenoj atmosferi i prijateljskom okruženju, uz GK Marjan otkrit ćete ljepotu ovog sporta - ne samo zbog njegove važnosti u razvoju djece, već i uloge koju ima u očuvanju mentalnog i fizičkog zdravlja odraslih. 

I zato, ove subote se vidimo u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu