GKM nakon 'Splićanki' lansira SF cabaret 'Split in Space'

GKM nakon 'Splićanki' lansira SF cabaret 'Split in Space'

Redatelj je Ivan Leo Lemo, a glume Ivo Perkušić, Siniša Novković, Matija Grabić i Ana Gruica Uglešić

Nakon hit predstave Cabaret 'Splićanke' dolazi SF Cabaret 'Split in Space!' Premijera ovog djela Gradskog kazališta mladih je 27. veljače.

- Ovaj se cabaret nadovezuje na hit predstavu Gradskog kazališta mladih 'Cabaret Splićanke', ali je i žanrovski obogaćen znanstveno fantastičnim dodacima. Nakon 'Splićanki', na svoj su red došli muškarci iz GKM-ovog glumačkog ansambla - Ivo Perkušić, Siniša Novković i Matija Grabić. Njima je pridružena i Ana Gruica Uglešić čija je uloga u ovoj muškoj konstelaciji posebno fabularno iznenađenje - poručili su iz GKM-a.

- Kao i u prethodnom cabaretu, i sada vam predstavljamo Split iz mnogih neočekivano bizarnih, smiješnih, začudnih i poučnih rakursa. Osim dramske parafraze društveno političkog aktualiteta, ovaj vas put, kao što i sam naslov kaže, vodimo i u svemir. Pokazat ćemo vam i prokazati neke naše sugrađane koji su puno čudniji nego što ste mogli iti pomisliti. Želimo da skupa s nama, iz svemirskog broda, pogledate svoj grad, ali i same sebe s onih visina s kojih se stvari jasnije vide. Kolažna forma cabareta koja podrazumijeva pjesmu, ples, stand up i burlesku, sigurno će vas zabaviti i nasmijati, ali i zamisliti te potaći da možda napravite redizajn ili remiks svoje identitetske matrice - dodali su.

Autor i redatelj ovog splitskog svemirskog eksperimenta je Ivan Leo Lemokoreograf je Leo Mujić, scenografkinja je Vesna Režić, skladatelj je Zvonimir Dusper Dus, a kostimograf je Marko Marosiuk.

- Mi vas ne vraćamo u prošlost iz jednostavnog razloga jer prošlost više ne postoji, a i ono čega se iz nje sjećamo, samo nam stvara nesporazume s onima koji pamte drugačije verzije. Riješite se prošlosti, riješite se nostalgije, lansirajte se s nama iz epicentra kataklizmične sadašnjosti u budućnost, u sutra, u druge galaksije. Vratite se u budućnost koju zaslužujete, koju možete izabrati. A znamo da nas svih jako muči sadašnjost naše planete Zemlje. Budite u orbiti. Budite korak ispred svog vremena. Budite naša publika. Svoje ulaznice po cijeni od 70 kuna kupite online ili rezervirajte na broj 021/ 344 979 - kažu u GKM-u.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(59055, "");
Pregledaj komentare