Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press GKMM Predstavljanje knjige Anđelka Milardovića 'Globalizacija i Europa na raskrižju. Europa od volje za moći do volje za ništa'

GKMM Predstavljanje knjige Anđelka Milardovića 'Globalizacija i Europa na raskrižju. Europa od volje za moći do volje za ništa'

U utorak, 4. lipnja

Predstavljanje knjige prof. dr. sc. Anđelka Milardovića 'Globalizacija i Europa na raskrižju. Europa od volje za moći do volje za ništa' održat će se u Splitu, 4. lipnja (utorak) 2024. godine s početkom u 18.45 sati u Gradskoj knjižnici Marka Marulića – Dalmatina, Zagrebačka 4.

Sudjeluju:

- dr.sc. Anđelko Milardović, autor knjige, Institut za europske i globalizacijske studije, Split-Zagreb;

- Mislav Vušković, urednik knjige, Institut za europske i globalizacijske studije, Split-Zagreb;

- Vlaho Kovačević, Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu;

- Željko Primorac, Splitsko-dalmatinska županija;

- Mario Popović, Hrvatska udruga Benedikt.


Organizatori promocije su Institut za europske i globalizacijske studije Split-Zagreb i Hrvatska udruga Benedikt. Predstavljanje će biti u razgovornom formatu radijske emisije.

Vaša reakcija na temu