Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GOLEMA TUGA Preminula mlađa sestra bivše missice Ivane Paris

GOLEMA TUGA Preminula mlađa sestra bivše missice Ivane Paris

Samo dan prije svoje smrti 31-godišnjakinja je na Facebooku napisala da uživa u kavi i sunčanom danu

Obitelj bivše Miss Universe Hrvatske, 38-godišnje Ivane Paris proživljava jedne od najtežih i najtužnijih dana u životu nakon što je preminula njezina mlađa sestra Nikita Paris.

31-godišnja Nikita preminula je 17. listopada, a tužna je vijest objavljena na internetskoj stranici osmrtnica, gdje je obitelj zamolila za tihu sućut. Uzrok smrti zasad nije poznat.

Samo dan prije svoje smrti Nikita je na profilu na Facebooku objavila fotografiju uz koju je napisala da uživa u kavi i sunčanom danu te je napisala da uskoro dolazi u Zagreb, piše Dnevnik.hr.

Poznato je da je završila Školu primijenjene umjetnosti i dizajna te da je pohađala Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu.

U vrijeme kada je Ivana ponijela titulu misice Nikita je imala tek 11 godina i bila je sretna što je baš njezina starija sestra ponijela laskavu titulu. Ostalo je zapamćeno njezino srčano navijanje, a Ivana je u jednom od intervjua za Večernji list otkrila nekoliko detalja o njoj.

Ispričala je kako se Nikita ponosi njome i da joj tu i tamo ukrade šminku te da voli nositi njezine cipele.

Ivana je poznata i po sudjelovanju u reality showu 'Farma', u kojem se zaljubila u bivšeg mistera Hrvatske Dina Bubičića, s kojim se i bila vjenčala. Međutim, u lipnju prošle godine objavili su vijest da se rastaju i da će njihovi sinovi Leonid i Noel živjeti s majkom.

Vaša reakcija na temu